Oletko nähnyt tätä moottoripyöräilijää? Aiheuttanut vaaratilanteita Espoossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kaipaa havaintoja oranssista KTM-merkkisestä enduro-tyylisestä moottoripyörästä, joka pääsääntöisesti liikkuu Espoon keskuksen ja Kauklahden alueella. Moottoripyöräilijä on aiheuttanut vaarallisia tilanteita usein, joten se on varmasti jäänyt muiden tienkäyttäjien mieleen.

– Kyseisen moottoripyörän kuljettaja ei piittaa lainkaan muiden tiellä liikkuvien turvallisuudesta ja on vaaraksi muiden turvallisuudelle. Moottoripyörässä ei ole rekisterikilpeä. Kuljettaja ajaa useimmiten ilman kypärää ja pitää kasvojensa suojana huivia, poliisi kertoo.

Tiedot kyseisen kuljettajan ja ajoneuvon liikkeistä, kotipaikasta tai esimerkiksi ajoneuvon säilytyspaikasta voi lähettää osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi.