Plastiikkakirurgi vihjasi 50 Centin pidennyttäneen sukuelintään – räppäri haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri 50 Cent on aloittanut oikeustoimet Miamissa asuvaa plastiikkakirurgia Angela Kogania vastaan. 50 Centin mukaan plastiikkakirurgi on toistuvasti käyttänyt hänestä otettua kuvaa mainostaakseen Medspa-klinikkaansa ja vihjannut räppärin olleen hänen asiakkaansa.

50 Centin mukaan hän poseerasi Koganin kanssa viattomalta vaikuttaneessa yhteiskuvassa kaksi vuota sitten. Räppäri kertoo oikeuden pöytäkirjoissa plastiikkakirurgin mainostaneen MedSpata toistuvasti sosiaalisessa mediassa mainostarkoituksissa ilman hänen luppansa. 50 Centin mukaan Kogan myös viittasi häneen asiakkaanaan Shade Room -sivustolla julkaistussa miesten penisten suurennusleikkauksia koskevassa artikkelissa.

In Da Club -hitistään tunnettu räppäri kiistää vierailleensa koskaan Koganin klinikalla peniksen suurennusleikkauksessa tai minkäänlaisessa muussakaan operaatiossa. Billboard-lehden mukaan 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, haluaa Koganin lopettavan kuvan käytön ja vaatii häneltä vahingonkorvauksia miljoonien dollareiden edestä.