Big Brother -voittaja Jasmiinan valitus kiristää hermoja Selviytyjissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Big Brother -ohjelman viime vuonna voittanut Jasmiina Yildiz on osallistunut Selviytyjät-ohjelman tuoreelle tuotantokaudelle. Kuumat olosuhteet sekä jatkuva nälkä saa kilpailijoiden pinnan kireälle. Eikä tilannetta helpota muiden valitus.

– Yks valittaa koko aika täällä leirissä. Se vie niin paljon energiaa, vuodattaa laulaja Leo Stillman kameroille viitaten Jasmiinan puheisiin.

Nainen ei kertomansa mukaan pysty syömään riisiä, eikä muuta ole tarjolla. Stillman arvostaa seikkailukokemusta suuresti, eikä halua, että yksi jäsenistä latistaa tunnelmia negatiivisuudellaan ja jatkuvalla valittamisella. Leireissä on vielä 12 kilpailijaa, kun neljä osallistujaa on pudonnut jo Selviytyjien pelistä pois.