Coco ahtoi jättikurvinsa tiukkaan mekkoon – josta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun hiphop-tähti Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin on siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti, mutta julkisuudessa hänet tunnetaan uhreista kurveistaan. Taannoin hän aiheutti närkästystä Baha Bay Water Park -vesihuvipuistossa, jossa hän nautti päivästä takapuolen lähes kokonaan paljastaneessa asussa.

Tällä kertaa Coco nähdään poseeraamassa kurvikkaana erittäin niukassa bilemekossa, joka kaiken lisäksi paljasti sisältöään ollessaan hieman läpikuultava. Tällaista näkyä ei rannalla tule ihan joka päivä vastaan, joten Austin taatusti kiinnitti huomiota rannalla.

Coco Austin on saanut runsaasti arvostelua vanhemmuudestaan. Hän on imettänyt kuusivuotiasta Chanel-tytärtä yli neljävuotiaaksi ja kuljettaa lasta edelleen rattaissa. Hän ei ole välittänyt kommenteista, vaan luottaa omaan arvostelukykyynsä toimia juuri sellaisena äitinä kuin parhaakseen katsoo.