Poliisi hälytettiin kotiin karun yllätyksen vuoksi – vessanpöntössä lymyili käärme

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vessanpöntön kannen alta paljastuva kutsumaton vieras saisi kenet tahansa säikähtämään. Yhdysvaltojen Alabamassa wc-pöntössä lymyillyt matelija sai taannoin kodinomistajan soittamaan jo poliisit paikalle.

Eufaulan poliisilaitoksen päivävuorossa olleet viranomaiset saivat yllättävän puhelun. Soittaja kertoi löytäneensä kotinsa vessanpöntöstä käärmeen. Poliisipartio lähetettiin soittajan kotiin selvittelemään yllättävää ongelmaa.

– Emme koskaan tiedä etukäteen, minkälaisia hälytyksiä saamme vuoromme aikana, poliisilaitoksen Facebook-julkaisussa todettiin.

Matelija paljastui lopulta ihmisille harmittomaksi harmaarottakärmeeksi. Käärme poistettiin wc-pöntöstä ja vapautettiin sille paremmin soveltuvaan elinympäristöön.