Tom Hardy yllätti kamppailulajiturnauksessa – voitti yllättäen kultaa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Mad Max: Fury Road ja Venom -elokuvista tunnettu näyttelijä Tom Hardy osaa taistella tosielämässäkin. Hän osallistui viikonloppuna Lontoossa järjestettyyn brasilialaisen jujutsun turnaukseen.

Tom Hardyn osallistuminen turnaukseen tuli ylläyksenä paikallaolleille. Englantilaisnäyttelijä päätyi lopulta voitamaan kilpailussa kultaa. Tähti osallistui turnaukseen oikealla nimellään, joka on Edward Hardy.

– Kaikki tunnistivat Hardyn, mutta hän oli erittäin nöyrä ja osallistui mielellään yhteiskuviin. Oli erittäin hienoa saada hänet osallistumaan tapahtumaan, 2022 Brazilian Jiu-Jitsu Open Championship -tapahtuman tiedottaja kuvaili The Guardianin mukaan.

Hardya vastaan otellut Danny Appleby kuvaili näyttelijää sekä mukavaksi että vahvaksi mieheksi. Warrior-elokuvassa vapaaotelijaa näyetlleellä Hardyllä on sininen vyö brasilialaisessa jujutsussa. Hänet nähdään seuraavaksi keskelle alamaailman verkkoja joutuvana poliisina Netflixin toimintatrillerissä Havoc.