Carmen Electra poseerasi uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien miesten päiväuni Carmen Electra tunnetaan muun muassa Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehden sivuilta. Erityisesti 1990-luvulla miljoonien miesten päiväunien kohteena ollut tähti liittyi äskettäin verkkopalveluun, jossa hän kykenee rahastamaan seuraajiaan rohkeilla kuvilla.

Nyt Carmen on poseerannut sosiaalisessa mediassa lauantain kunniaksi neonvärisissä biksuissa ja esitellyt samalla todella upeaa vartaloaan, joka on edelleen lähes samassa kunnossa kuin hänen kulta-aikoinaan 1990-luvulla.

Vielä ei ole tiedossa kuinka rohkeaa sisältöä viime vuosina erityisesti realitysarjoissa esiintynyt Electra tulee julkaisemaan maksullisella tilillään. Kyseisessä palvelussa sisällöntuottajat voivat tarjota faneilleen erilaista sisältöä tilausta vastaan.