Muistatko Elizabeth Hurleyn? Biksuvartalo yhä kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijätär Elizabeth Hurley jakaa melko usein kuvia itsestään esimerkiksi rannalla tai palvomassa aurinkoa. Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee kuviaan ja videoitaan. Hänen ikinuoruutensa ihastuttaa kautta maailman.

Tällä kertaa Elizabet on julkaissut sosiaalisessa mediassa itsestään upean videon, jossa hän esittelee kaltaisiin biksuihin verhottua vartaloaan. Kerta toisensa jälkeen kaunottaren ulkomuoto ihastuttaa hänen fanejaan ja seuraajiaan.

56-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja kuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.