Helsinkiin kansainvälinen showpainitapahtuma SLAMageddon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen ammattipainipromootio SLAM! Wrestling Finland järjestää 1. lokakuuta Helsingissä kolmetuntisen SLAMageddon-tapahtuman, jonka ottelijakaarti koostuu ulkomaisista nimistä ja kotimaan painijatähdistä. Tapahtumassa on 18 vuoden ikäraja.

Tapahtuman pääottelussa Heimo ”Wildman” Ukonselkä kohtaa yhdysvaltalaisen Cody Hallin, jonka isä oli edesmennyt showpainin supertähti Scott Hall. Isä otteli Razor Ramon -kehänimellä 1990-luvulla myös Suomen Tony Halmetta vastaan. Heimo Ukonselkä on puolestaan yksi Suomen menestyneimmistä ammattipainijoista, ja mies nähtiin vuonna 2013 myös Yhdysvaltain supersuositun WWE Smackdown -showpainiohjelman lähetyksessä. Ukonselän ja Cody Hallin kamppailussa on panoksena himoittu SLAM!-mestaruusvyö.

Esiotteluissa suomalainen Stark Adder kohtaa ranskalaisen Tom La Ruffan catch-wresting-ottelussa, jossa kielletään kaikki iskut ja joka perustuu ota-kiinni-mistä-voit-ketjupainiin. Ruotsalainen Marcus of Man saapuu haastamaan Miika Forsströmin ja Pohjoismaiden kaikkien aikojen menestynein showpainija sekä nelinkertainen Euroopan mestari ”The Rebel” StarBuck ottelee neljän ottelijan Tag Team -taistelussa TT Suosalon parina Fabio Ferraria (ITA) ja Carlos Zamoraa (ESP) vastaan.

Huomionarvoinen esiintyjä on myös Euroopan suurikokoisin urheilija KUMA, 205-senttinen ja 170-kiloinen skotlantilaisjättiläinen, joka nähdään Tag Team -ottelussa yhdysvaltalaisen Nick Lukkosen parina Iso-Britannian The Primatea ja Wild Boaria vastaan. Naisten välisissä kamppailuissa ”Portugal’s Perfect Athlete” -lisänimeä kantava Shanna kohtaa brittiläisen Nina Samuelsin ja saksalainen Lexa Valo saa vastaansa nousevan puolalaistähden Diana Strongin, joka on myös kotimaassaan kansallismestari naisten voimanostossa.