Paris Hiltonin chihuahua katosi – tarjoaa lemmikistä muhkean löytöpalkkion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Paris Hiltonin lemmikkikoira on karkuteillä. Diamond Baby -nimisen chihuahuan katoamisesta murheissaan oleva Hilton kertoo ottaneensa kaikki keinot käyttöön koiran löytämiseksi. Hän lupaa lemmikistään mittavaa löytöpalkkiota.

41-vuotiaan Hiltonin mukaan koira katosi hänen ollessa kuvauksissa muuton aikana. Tähti epäilee Diamond Babyn karanneen muuttotyöntekijän jätettyä ulko-oven auki. Koiraa on etsitty Hiltonin ystävien ja perheenjäsenten avustuksella koko naapurustosta, toistaiseksi tuloksetta.

– Palkkasimme lemmikkietsivän, koirakuiskaajan sekä lemmikkimeedion, ja perehdymme parhaillaan lemmikkejä paikantaviin droneihin. Teen kaiken voitavani, jotta saisimme lemmikin takaisin, Hilton avautui Instagramissa.

Hiltonin mukaan Diamond Baby on hänelle kuin oikea tytär. Tähti pyytää seuraajiltaan vinkkejä lemmikkinsä olinpaikasta, ja lupaa koiran löytäjälle avokätistä löytöpalkkiota ilman uteluita.