Sointu Borg vastasi kritiikkiin – kurvikas kuva ja täyslaidallinen takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Sointu Borg voitti taannoin Diili-ohjelman ja on sittemmin laajentanut toimenkuvaansa muun muassa kirjailijaksi. Elämänkokemusta ja näkemystä löytyy siis enemmän kuin monilla ikätovereilta.

Nyt Sointu on kertonut joutuvansa vastaamaan usein kysymykseen siitä mitä lisäarvoa kiroilu, keson näyttäminen ja alituinen tisseistä jauhaminen tuovat hänelle. Borg vastasi kysymyksiin napakasti sosiaalisen median päivityksessään.

– No, kauneus on katsojan silmissä. Jonkun mielestä tuo, jonkun mielestä olen päästäni sekaisin oleva huomiohuora. Se on elämää se. Itseään tyrkyttävän kylähullun maine ei sinäsä ole pahin mahdollinen, se antaa kummasti lisää liikkumatilaa. Lääniä puuhastella, Sointu kirjoittaa mitä ilmeisimmin ainakin hieman kieli poskessa.