Kahdeksan lapsen isä Alec Baldwin: ”Perheeni on pitänyt minut elossa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalaisen Rust-elokuvan kuvauksissa tapahtui viime vuonna kohtalokas virhe, kun Hollywood-tähti Alec Baldwin ampui vahingossa 42-vuotiaan kuvaajan Halyna Hutchinsin kuoliaaksi. Tilanne on ollut traumaattinen kaikille mukana olleille. Baldwin kertoo, että hän ei olisi selvinnyt vuodesta hengissä ilman perhettään. Hän sai juuri kahdeksannen lapsensa, kun vaimo Hilaria Baldwin synnytti pienen tytön.

– Sydämeni on särkynyt tuhat kertaa kuluneen vuoden aikana. Ja asiat elämässäni eivät ehkä koskaan ole ennallaan. Paljon asioita on muuttumassa. Mutta perheeni on pitänyt minut hengissä. He ovat syyni elää. Kuten myös Hilaria Baldwin, näyttelijä kirjoittaa Instagramissa.

Hutchinsin kuolema on merkitty onnettomuudeksi kuolemansyyntutkinnan pöytäkirjoihin. Luoti lävisti ja tappoi Hutchinsin, ja osui sen jälkeen ohjaaja Joel Souzaa solisluuhun. Tämä tapahtui viime vuonna New Mexicossa 21. lokakuuta.