Hilaria Baldwin synnytti seitsemännen lapsensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Alec Baldwinin ja fitness-ekspertti Hilaria Baldwin saivat seitsemännen yhteisen lapsensa. Tyttövauva sai nimekseen Ilaria Catalina Irena Baldwin. Heillä on nyt kolme tyttöä ja neljä poikaa, ja kaikki lapset ovat syntyneet kymmenen vuoden sisällä.

Hilaria Baldwin on aito amerikkalainen, mutta hänen on tiedetty kiehtoutuneen espanjalaisesta kulttuurista. Nainen on joskus jopa esittänyt espanjalaista ja ihmiset ovat kummastelleet asiaa, kun hänen on kerrottu olevan kotoisin Yhdysvaltojen Bostonista ja tuikitavallisesta perheestä. Hilaria ja Alec Baldwinin lapset ovat kuitenkin saaneet nimet, jotka muistuttavat myös Välimeren maiden kulttuurista.

Baldwinit ovat joutuneet kestämään paljon viime vuosina. Hilaria Baldwin sai vuonna 2019 kaksi keskenmenoa. Alec Baldwin laukaisi viime syksynä kohtalokkaasti aseen Rust-elokuvan kuvauksissa tappaen kameran takana työskennelleen kuvaaja Halyna Hutchinsin. Alec Baldwinilla on myös 26-vuotias Ireland Baldwin entisen vaimonsa Kim Basingerin kanssa.