Nyt paljastuivat rinnat – nähdäänkö tässä seuraava trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Upea puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on loistanut muun muassa Tom Fordin mallina, minkä lisäksi moni muistaa hänet Victoria’s Secret -alusvaateketjun enkelinä.

Nyt Joan Smalls on osallistunut Milanossa muotinäytökseen, jonka catwalkilla hän asteli näyttävässä mustavalkoisessa asussa, jollaista ei ehkä ihana heti tulla Suomessa näkemään. Asuvalinta nimittäin paljasti kantajansa rinnat läpikuultavuuden vuoksi.

36-vuotias mallikaunotar on nyt paljastanut sosiaalisen median seuraajilleen miltä hänen oma lomareissunsa näyttää kulissien takana ja paparazzien tavoittamattomissa. Siellä upea malli poseeraa niin niukoissa biksuissa kuin myös läheistensä kanssa. Ystäviä Smallsilla on mukana lomallaan runsaasti ja heidän kanssaan suunnattiin myös huvijahdille.