Maria Veitola lopetti yökyläilyt – kutsuu nyt tunnettuja suomalaisia omaan kotiinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yökylässä-ohjelma on palkittu useaan eri otteeseen Kultaisella Venlalla. Konseptin ideana on tutustua toiseen ihmiseen yön yli kestävällä vierailulla. Nyt osat vaihtuvat, kun Maria Veitola kutsuu suomalaisia julkkiksia omaan kotiinsa.

Vuoroin Vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa Marian luo vierailemaan saapuvat Sanna Marin, VilleGalle, Kaija Koo, Jere Karalahti, Eija Vilpas ja Hannele Lauri, Mikko Leppilampi, Alma, Jani Toivola, Jutta ja Juha Larm ja Pia Nykänen. MTV:n mukaan luvassa on rehellistä pohdintaa ja valaisevia paljastuksia.

– Olen luonnostani vieraanvarainen ihminen – kiitos varmaan verenperintöni ja karjalaisten juurieni. On siis erityisen mukavaa kutsua omaan kotiin sellaisia ihmisiä, joiden kodeissa olen itse saanut yökyläillä. Omaan kotiin kutsuminen on minusta myös suuri kunnia ja vastavuoroisuus on tärkeää, Veitola kertoo.

Hän painottaa, että Vuoroin vieraissa ei ole käänteinen Yökylässä-ohjelma, jossa tutustuttaisiin häneen ja hänen elämäänsä. Ohjelmassa kylään kutsutut ihmiset tulevat Marian luo, kuten hänen ystävänsä yleensä. Koska yökyläilyistä syntyy useimmiten erityinen luottamuksellinen suhde, päästiin uudelleen kohdatessa pinnan alle sukeltamaan nopeasti. Joidenkin kanssa viime tapaamisesta oli kulunut vuosi, toisten kanssa jopa kahdeksan.