Hiljaiseloa viettänyt Katri Helena tekee paluun – lähtee joulukiertueelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaislaulaja Katri Helena on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt pitkän linjan suomalainen iskelmätähti on kuitenkin paljastanut palaavansa esiintymislavoille joiluisissa merkeissä. Loppuvuodesta tiedossa on joululauluihin keskittyvä kiertue.

– On ihanaa päästä laulamaan taas joulumusiikkia! Matkaan lähdetään sillä ajatuksella, että Tulkoon joulu! Konserteissa kuullaan sekä jouluklassikoita että uudempia, koskettavia joulutarinoita, laulaja kertoi tiedotteessa.

– Omasta, vanhemmasta jouluohjelmistostani kuullaan ainakin Joulumaa ja Aavistus, jotka ovat yleisön toivomuslistalla joka vuosi, Katri Helena jatkoi.

Keikoilla Katri Helenaa säestää Tessa Virta -orkesteri. Yhdeksän konserttia eri puolilla Suomea kattava kiertue alkaa Alajärven kirkosta 26. marraskuuta ja päättyy Valkeakosken liikuntahalliin 18. joulukuuta.