Kanye West vaihtoi Kris Jennerin kuvan profiiliinsa – kunnioittaa ex-anoppiaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West ei tunnu pääsevän irti entisen vaimon suvusta ainakaan mentaalisellla asteella. Kardashian-Jennerit luokitellaan koko maailman mittakaavalla vaikutusvaltaiseksi ja tunnetuksi perheeksi, jossa jokainen lapsikatraan jäsen on julkisuudesta tuttu. Perheen matriarkka Kris Jenner on ollut usein vähemmän mairittelevissa väleissä Kim Kardashianin entisen aviomiehen Kanye Westin kanssa.

Nyt, yhtäkkiä ja varoittamatta, Kanye West vaihtoi Kris Jennerin kuvan miljoonien seuraaman Instagram-tilinsä profiilikuvakseen. Kuva oli sama, jota Kris Jenner käytti omassa profiilissaan. Ihmiset hämmästyivät, kunnes Kanye West antoi selityksensä Instagramin tarinoihin.

– Julkaisin Krisin kuvan ajatuksella, jotta voisimme solmia rauhan ja osoittaa kunnioitusta muuttaaksemme narratiivia, West kirjoitti Instagramiin.

Hän poisti kuvan myöhemmin, mutta julkaisi sen uudestaan. Viime viikolla West riehui sosiaalisessa mediassa arvostellen Kris Jenneriä siitä, että hän oletettavasti julkaisi tyttärensä pornovideon maineen ja mammonan vuoksi. Aiemmin sitä pidettiin lähes varmana keinona saavuttaa kuuluisuutta.