Spice Girls julkaisee ennenkuulemattomia kappaleita

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun lopussa valtavasta suosiosta nauttinut brittiläinen Spice Girls -yhtye tekee paluun. Maaliskuussa huhuttiin, että maailman tunnetuimpiin lukeutuva tyttöbändi suunnitteli paluukiertuetta. Nyt yhtye on vahvistanut julkaisevansa musiikkia, jota ei ole aiemmin julkaistu.

Keväällä kerrottiin, että yhtye aikoo tehdä vuonna 2023 maailmankiertueen, jonka viimeinen esiintyminen tapahtuisi suosituilla brittifestivaaleilla. Kiertueelle ei ole vielä tullut vahvistusta, mutta nyt yhtye on paljastanut julkaisevansa Spiceworld25-kokoelmalevyä, jossa on mukana myös aiemmin julkaisemattomia kappaleita, uusia versioita ja demoja.

Spice Girlsin fanit toivovat, että seuraava suuri julkistus koskisi Spiceworld25-maailmankiertuetta. Aika näyttää tuleeko sellainen koskaan toteutumaan.