Helsingin Sokoksella oli tulipalo – ovet pysyvät kiinni tänään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin Sokoksen ensimmäisessä kerroksessa syttyi tulipalo. Tulipalo oli havaittu toimistotiloissa noin puoli kymmeneltä perjantai-iltana. Sokos-tavaratalossa on tapahtunut vahinkoja sekä savun että sprinkler-sammutuslaitteiston takia, joten kaupan ovet pysyvät kiinni tänään lauantaina.

Helsingin Sokos-tavaratalossa suoritetaan parhaillaan jälkivahinkojen torjuntaa pelastuslaitoksen toimesta. Tavaratalon puoli pysyy suljettuna koko päivän, mutta alakerrassa oleva S-market saadaan mahdollisesti avattua myöhemmin tänään. SOK:n tiedotteen mukaan Sokos Hotel Vaakunan tilanne arvioidaan myöhemmin tänä aamuna.

Kukaan ei loukkaantunut tulipalossa tai altistunut savulle. Poliisi tutkii palon syttymissyytä. Myös vahinkojen laajuutta kartoitetaan.