Danny on allerginen viinille – verinäytteet tutkittiin Englannissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Danny, eli Ilkka Lipsanen täytti 80 vuotta 23. syyskuuta. Mies piipahti Possen haastateltavana ja keskustelu siirtyi alkoholiin ja artistin elämään. Ryhmästä tiedusteltiin, miten Danny on pysynyt poissa turhan viinanhuuruisesta elämästä.

– Kun olin vielä nuorempi olin meidän kartanossa ja join punaviiniä. Tulin äärettömän kipeäksi, Danny kertoi ohjelmassa viitaten sukunsa omistamaan Vanha-Lahden kartanoon.

Hänen tuttavansa oli ehdottanut tanniinianalyysin tekemistä. Dannyn verinäyte lähetettiin Englantiin ja sieltä tuli yllättävä tulos. Laulaja kärsii tanniiniallergiasta.

Danny eli Ilkka Lipsanen on pitkän uransa aikana tehnyt yli 100 listahittiä, kirjoittanut yli 50 show’ta ja kouluttanut suuren määrän uusia artisteja Suomen musiikkikenttään. Hän viettää syntymäpäiviään juhlakiertueella, johon kuuluu 29 keikkaa.