50 Cent tulee kiertueelle Suomeen – heittää neljä keikkaa marraskuussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen hiphopin ystäviä hemmotellaan loppuvuodesta yllättävän kiertueen merkeissä. Lajityypin suuriin nimiin lukeutuva 50 Cent tekee marraskuussa neljä kaupunkia kattavan Suomen kiertueen.

Suomen suurimmaksi rap-kiertueeksi kuvailtu 50 Cent In Finland Tour alkaa tiistaina 1. marraskuuta Seinäjoki Areenalta ja päättyy lauantaina 5. marraskuuta Kuopio-halliin. Välietappeina ovat myös Oulun Ouluhalli ja Turun Logomo. Keikkojen 5. lokakuuta Lippu.fi-palveluun myyntiin saapuvat liput maksavat alkaen 89,90 euroa ja Turussa alkaen 99,90 euroa.

50 Centin kiertue paljastettiin pian sen jälkeen, kun artisti esiintyi Helsingin Jäähallissa. Räppäri selvästi viihtyy Suomessa, sillä hän esiintyi myös elokuussa Tampereella Blockfest-festivaaleilla.

50 Cent, oikealta nimeltään Curtis James Jackson III, nousi maailmanlaajuiseen suosioon hittien kuten In Da Club ja P.I.M.P. ansiosta. Lukuisia musiikkialan palkintoja voittanut tähti on myynyt yli 30 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.

50 Cent Finland TourTiistai 1.11.2022 Seinäjoki AreenaTorstai 3.11.2022 OuluhalliPerjantai 4.11.2022 Logomo, TurkuLauantai 5.11.2022 Kuopio-halli