Charlie Riinan povi oli pullahtaa esiin – nämäkö biksut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen Charlie Riina on viime aikoina noussut glamour-mallien haluttuun B-sarjaan, joten sadattuhannet somefanit ja paparazzit seuraavat häntä. Muutama vuosi sitten Riina pääsi poseeraamaan Playboy-lehdessä ja sittemmin pysytellyt julkisuudessa.

Nyt Riina on kuvannut itsensä oranssissa asussa, joka on kuin hybridi biksuista ja hieman peittävämmästä asusta. Tässä tapauksessa yläosa kykenee kuitenkin vain vaivoin pitämään poven sisällään, joten pienikin juoksupyrähdys paljastaisi todennäköisesti liikaa.

Taannoin Charlie Riina kiinnitettiin poseeraamaan sekä Tsekin että Slovakian Maxim-miestenlehtien kansikuviin, joten läpimurto glamour-mallien A-sarjaan on edelleen mahdollinen. Aika näyttää onnistuuko todellinen läpimurto.