Michael Monroe vieraili lavalla The Rasmuksen areenakeikalla – yllätyshetki videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmallakin menestynyt suomalaisyhtye The Rasmus esiintyi perjantaina 30. syyskuuta suurkonsertissa Helsingissä. Yhtye nousi lavalle Jäähallin Black Boxissa. Konsertin aikana nähtiin ja kuultiin myös yllättäviä hetkiä.

The Rasmus esitti jäähallikeikallaan vuonna 2011 ilmestyneeltä Into-levyltä peräisin olevan Chill-hitin. Lavalla nähtiin kappaleen aikana yllätysvieras. Hiljattain itsekin omalla jättikonsertillaan esiintynyt Michael Monroe saapui soittamaan saksofonia.

The Rasmuksen ja Monroen yhdessä esittämä Chill ikuistettiin Youtubessa julkaistuksi videoksi. The Rasmuksen Lauri Ylönen avasi myöhemmin yhteistyön taustoja Soundi-lehdelle. Monroe oli kappaleen ilmestymisen aikoina hehkuttanut sitä Ylöselle.

– Aina kun esitämme sen, muistan Michaelin lämpimät ja kannustavat sanat. Tämän vuoksi halusimme myös kutsua hänet lavalle kanssamme, Ylönen taustoitti Chillin erityistä livevetoa.