Sara Siepiltä rohkea avautuminen: ”Elin hetkiä enemmän sille kamerarullalle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin Miss Suomi -tittelistään ja sittemmin monista televisio-ohjelmista tunnettu nykyinen malli ja sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi seurustelee nykyisin Suomen maajoukkueessa pelaavan Pyry Soirin kanssa. Viime aikoina Sieppi on myynyt asuntoaan.

Iholla-realitysarjaa tähdittävä mallikaunotar on nyt avautunut sosiaalisessa mediassa elämästään ja suhtautumisestaan sosiaaliseen mediaan. Sieppi lausuu viisaita sanoja siitä millaisen roolin somepäivitykset hänen elämässään saivat ja miten hän on parhaillaan tietoisesti pyrkimässä siitä eroon.

– Kasvoin luuriin kii ja huomasin et elin hetkiä enemmän sille kamerarullalle, ku mulle itelle. Se oli aika hulluu tajuta. Oon jakanut kyl hetkiä täällä tänäkin vuonna, mut en sit kuitenkaan oo jakanut yhtään mitään, Sara kirjoittaa.

– Oli helpottavaa huomata, et sain teiltä kannustusta ja tukea, et voin ottaa oman hetkeni, olla jakamatta enää koskaan mitään henkilökohtaista tai tulla takasin sit taas semmosena Sarana, josta kaikki aikoinaan lähtikin, Sieppi jatkoi.