Lehmälauma adoptoi yksinäisen villisian poikasen Saksassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksan Bevördessä elävä lehmälauma on saanut uuden, nautojen joukosta erottuvan jäsenen. Lehmät vaikuttavat nimittäin adoptoineen yksinäisen villisian poikasen laumaansa.

Maanviljelijä Friedrich Stapel kertoi nähneensä porsaan lauman keskellä ensimmäistä kertaa viikkoja sitten. Villisian poikanen joutui todennäköisesti erilleen laumasta sen lajitovereiden ylitettyä läheisen joen.

Vaikka Stapel ei ole yleensä villisikojen suurin ystävä, ei hän ole Associated Pressin mukaan tohtinut häätää pientä tulokasta pois laumasta. Myös paikallisia metsästäjiä on kielletty ampumasta Frieda-lempinimen saanuta porsasta. Stapelin suunnitelmissa on antaa villisian asua talvella navetassa lehmien kanssa.

– Olisi epäreilua jättää se nyt yksin, Stapel kuvaili DPA-uutistoimistolle.