Naisen instahymystä painajainen – halpa hammasremontti vei rahat ja terveyden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Belfastilainen äiti Amanda Turner halusi vitivalkoisen Instagram-kelpoisen hymyn. Hän matkusti Turkin Istanbuliin hammaslääkäriin, ja maksoi uudesta hymystä yhteenä 3.300 euroa. Tuloksena oli vakava tulehduskierre, jossa hänen omat hampaansa vaurioituivat pysyvästi.

Hänen omat hampaansa oli viilattu olemattomiin ja päällystetty kuorilla kruunujen sijaan. Kuoret oli kiinnitetty huonosti ja täytetty Turnerin mukaan aineella, jotka tuntuivat sementiltä.

– En tiennyt sellaista kipua olevan edes olemassa, kahden lapsen äiti tilitti sosiaalisessa mediassa.

Hän yritti valittaa asiasta, mutta turkkilainen hammaslääkäri jätti hänet pulaan. Hän joutui hakeutumaan hoitoon kotimaassaan ja sairaalalaskut räjähtivät käsiin. Hän on maksanut korjauksesta nyt yhteensä 14.000 puntaa, eli yli 15.500 euroa.

Todellisuudessa kustannukset olisivat olleet jopa 80.000 euroa, mutta hän on saanut apua tuskaansa kotimaassaan. Esimerkiksi Chelsea Dentalin tohtori Rhona Eskander on auttanut 34-vuotiasta saamaan hymynsä takaisin – mutta matka on ollut pitkä, tuskallinen ja kallis. Naisen suussa ei ole enää yhtään tervettä omaa hammasta.

@amandaturner1809

Educational purposes and Raising awareness

♬ original sound – Amanda Turner