Asiakas löysi KFC-annoksestaan setelinipun – arvaa palauttiko?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitä tekisit, josta löytäisit satojen eurojen edestä rahaa kenenkään muun huomaamatta? Monilla todennäköisesti kävisi ainakin mielessä pitää ne itsellään, mutta ei Yhdysvaltojen Georgiassa asuvan JoAnn Oliverin tapauksessa.

JoAnn Oliver tilasi tauollaan lounasta paikallisen Kentucky Fried Chicken -ravintolan autokaistalta. Työpaikalle palattuaan hän teki annoksestaan yllättävän löydän. Kanahampurilaisen kääreen sisältä paljastui ruoan lisäksi 543 dollaria käteistä rahaa.

Oliver otti yhteyttä poliisiin ja palautti viranomaisten kanssa rahat KFC-ravintolaan. Ravintolassa selvisi, että tapauksen taustalla oli inhimillinen erehdys. Today-lehden mukaan ravintolan työntekijä oli vahingossa laittanut talletettavat rahat ruoalle tarkoitettuun kääreeseen.

– Selvityksessä kävi ilmi, että ravintolan päivittäinen talletus oli vahingossa päätynyt hampurilaispussiin. Rouva Oliver ei ainoastaan tehnyt mikä on oikein, hän myös pelasti vuoropäällikön työn, Paikallisen poliisilaitoksen tiedotteessa kuvailtiin.