IS: Temppari-Liisaa haukuttiin törkeästi netissä – käänsi voitoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -sarjan viimeisimmällä tuotantokaudella mukana oleva kotkalainen sinkkunainen Liisa on näyttävä punapää. Nyt 23-vuotias neitokainen kertoo saamastaan törkypalautteesta, jonka mukaan hänen muodokas ja runsas vartalonsa on liikaa monelle televisiokatsojalle.

Ilta-Sanomien mukaan Liisa on itsevarma ja viittaa kintaalla arvostelijoilleen. Netissä muita haukkuvien kommentit kertovat enemmän heistä itsestään kuin arvostelun kohteena olevasta henkilöstä.

– Mulle se on yksi ja sama, mitä muut sanovat, koska minä pidän itsestäni, Liisa sanoo ja kokee näyttävänsä hyvältä.

Iso osa haukkujista on aikuisia, jopa keski-iän ylittäneitä ihmisiä, joilta puuttuu kyky kontrolloida omaa nettikäyttäytymistään. Harva ihminen kehtaisi puhua yhtä epäkunnioittavaan sävyyn kasvotusten kuin netin erilaisilla alustoilla ja palstoilla. Ulkonäön arvosteleminen kertoo yleensä ihmisen heikosta kyvystä ajatella asioita laaja-alaisemmin.

Liisa käänsi haukut hyödyksi ja käyttää nyt törkykommentteja oman sosiaalisen median sisällössään esimerkiksi TikTokissa. Hän on saanut sen jälkeen runsaasti näkyvyyttä. Temptation Island Suomi alkaa 19. lokakuuta Nelosella.

@liloangelica Älä välitä mitä muut puhuu👸🏻👸🏻💞 #fyp ♬ 오리지널 사운드 – 😈헤이그😈 – 헤이그HAGUE

@liloangelica tän takia. Mun mielestä kenenkään tai minkään näköisen/kokoisen/maalaisen/vähemmistöön kuuluvan, kenenkään. ei tarvitse kokea tälläistä. Ihan sama mitä teet. Aikuiset opettaa lapsilleen kuinka #eisaakiusata mutta en oo viel saanut keneltäkään nuoremmalta mitään oksettavampaa. Meissä nuorissa on toivo! ❤️ #fyp #sanoeikiusaamiselle #stopbullying #loveyourself ♬ alkuperäinen ääni – Oivaa