M/S Romanticin ohjaajalta 80-luvulle sijoittuva katoamismysteeri – Munkkivuori-sarjan traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hitiksi nousseen M/S Romantic -sarjan ohjaaja-käsikirjoittaja Jani Volaselta on tulossa uusi sarja. Elisa Viihde -alkuperäissarja Munkkivuori on katoamismysteeri, joka sijoittuu 1980-luvun Suomeen.

Munkkivuori-sarjassa Helsingin Munkkivuoren lähiöidyli katoaa pienen lapsen kadottessa. Naapuruston aikuiset ottavat oikeuden omiin käsiinsä tapauksen ratkomiseksi. Sarjan rooleissa nähdään muun muassa Laura Birn, Joanna Haartti, Eero Milonoff, Joonas Saartamo, Sampo Karkola, Anna-Maija Tuokko ja Olavi Uusivirta.

– Sarjan esiteinit elävät nuoruutensa kesää, jossa leikit, tappelut, ihastumiset, kolttoset ja aivan muut asiat kuin aikuisten outo kuhina vievät heidän mielenkiintonsa. Mutta muistot eivät aina ole yksinomaan hyviä. Kaiken pohjalla on kammottava teko, Volanen kuvailee Elisa Viihde Viaplan tiedotteessa.

Munkkivuori-sarjasta saadaan esimakua sen tuoreessa trailerissa. Kymmenen jaksoa kattava sarja julkaisttaan Elisa Viihde Viaplayssa 16. lokakuuta 2022.