Nainen ajoi inssin 150 ihmisen puolesta – tienasi huijauksella yli 31 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin Iso-Britanniassa asuvasta Inderjeet Kaurista, joka oli suorittanut ajokokeen inssin ja teoriaosuuden yhteensä 150 ihmisen puolesta ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Huijaukset ovat tapahtuneet vuosien 2018-2020 aikana.

Inderjeet Kaur myönsi syyllisyytensä petokseen ja nyt hänet tuomittiin kahdeksan kuukauden pituiseen vankeuteen. Nyt oikeudessa on selvitetty naisen tienestejä sekä sakkoja. Oikeuden mukaan 29-vuotias nainen oli tienannut huijauksilla yhteensä 31.000 euroa. Hän joutuu maksamaan yhtä paljon sakkoja sekä korvaamaan oikeudenkäyntikulut, BBC uutisoi.

Mikäli Inderjeet Kaur jättää sakot maksamatta, joutuu hän viettämään kaltereiden takana 12 kuukautta lisää. Hänen rikoksestaan tekee erityisen vaaralliseksi sen, että nyt brittien seassa ajelee täysin ajotaidottomia kuljettajia valheellisin keinoin saadulla ajokortilla. Osa kuskeista ei osaa edes maan kieltä tai ylipäätään lukea.