Heidi Klum ja mallitytär Leni Klum alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun Heidi Klumin tytär, Leni Klum, on aloittanut uransa mallina. Äitinsä mukaan 18-vuotias Leni on ollut malli pienestä pitäen ja osaa alan metkut kuin pidempäänkin catwalkilla kävellyt kaunotar. Lenin isä on italalainen liikemies Flavio Briatore, mutta laulaja Seal adoptoi hänet vuonna 2005 mentyään naimisiin Heidi Klumin kanssa.

Nyt äiti ja tytär ovat poseeranneet yhdessä upeissa alusvaatebrändin mallikuvissa ja myös videolla, jossa poikkeuksellisen näyttävä pari pääsee tyylikkäästi oikeuksiinsa. Heidi lienee ylpeä jälkikasvustaan.

Leni Klum on siis vasta aloittelemassa mallin uraansa. Hän on tosin esiintynyt catwalkeila ja pääsi äsken Saksan Harper’s Bazaarin kansikuvaan. Heidi Klumilla ja Sealilla on myös 12-vuotias Lou-tytär sekä 15- ja 16-vuotiaat pojat Johan ja Henry.