Jamie Lee Curtisin lapsi tuli kaapista – asteli naisena punaiselle matolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Jamie Lee Curtisin transsukupuolinen tytär Ruby on esiintynyt ensimmäistä kertaa punaisella matolla näyttääkseen todellisen itsensä koko maailmalle. Halloween Ends -elokuvan ensi-ilta sai vieraakseen 26-vuotiaan naisen, joka seisoi äitinsä ja siskonsa Annie Guestin rinnalla hopeiseen mekkoon pukeutuneena.

– Perheeni. Ylpein äiti. Rakastavaa läsnäolemista, Curtis kirjoitti Instagramissa kuvan yhteyteen.

Curtis ja hänen miehensä Christopher Guest adoptoivat tyttärensä Rubyn ja Annien vuonna 1996 ja 1986. Ruby esiintyi transnaisena ensimmäisen kerran vanhemmilleen vuonna 2020. Hän antoi vuotta myöhemmin haastattelun People-lehdelle.

– Se oli pelottavaa, mutta en ollut huolissani. He olivat hyväksyneet minut koko elämäni, Ruby kertoi ja oli onnellinen voidessaan olla vihdoin omaitsensä.