Antti Tuisku lopettaa ensi kesänä – viimeinen keikka festareilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Antti Tuiskun paljastettiin aiemmin tänä vuonna lopettavan toistaiseksi artistiuransa. Tähden suunnitelmissa on muuttaa Espanjaan ja keskittyä uuteen työhön ratkaisukeskeisenä terapeuttina. Tuisku esiintyy viimeistä kertaa 7.-9. heinäkuuta 2023 Turun Ruissalossa järjestettävässä Ruisrockissa. Keikkaspektaakkelin jälkeen tähti vetäytyy keikkalavoilta ja sinetöi uransa artistina.

– Nyt kun tiedän vetäytyväni pois keikkalavoilta ja elämässäni alkaa puhaltaa uudet tuulet, sitä alkaa automaattisesti summaamaan asioita omassa päässään. Yksi hienoimpia asioita näiden vuosien aikana on ollut lämpimät kesäillat, suuret festivaalit ja maailmaa rakastava yleisö, joka on tullut unohtamaan maailman murheet hyvän musiikin ja seuran avulla, Tuisku kertoi tiedotteessa.

– Ruisrock-esiintymiset ja näky lavalta käsin kohti valtavaa yleisöä on piirtynyt verkkokalvoilleni ikuisiksi ajoiksi. Siksi on äärimmäisen merkityksellistä päättää toistaiseksi aktiivinen artistiurani juuri Ruisrockin lavalle tulevana kesänä, tähti jatkoi.

Ruisrock järjestetään ensi heinäkuussa jo 52. kerran. Lisää artistijulkistuksia festivaaliin luvataan olevan tiedossa tämän vuoden aikana.