Arttu Wiskari sätti Finnairia – istumapaikat myytiin eteenpäin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Arttu Wiskari kertoo varanneensa lomalennot perheelleen jouluaatoksi. Hän on maksanut kaiken etukäteen ja varmistanut, että artistin lapset pääsevät hänen viereensä istumaan. Nyt liput ovat muuttuneet.

– Tämä tarkoittaa sitä, että 7- ja 9-vuotiaat lapseni ovat sijoitettu istumaan muualle, mutta viereeni on otettu uudet asiakkaat. Tästä ei tullut myöskään mitään ilmoitusta vaan satuin huomaamaan asian kun kävin läpi varausta. Mielestäni ei myöskään ole oikein siirtää uusia asiakkaita pois heidän varaamiltaan paikoilta, Wiskari kommentoi julkisessa päivityksessään.

Hän kertoo ottaneensa yhteyttä Finnairin asiakaspalveluun kaksi kertaa, mutta turhaan. Hänen toinen lapsensa on erityislapsi ja vaatii siten omanlaisensa järjestelyt ennakkoon ja matkan aikana.

– En myöskään haluaisi hoitaa asiaa sosiaalisen median kautta varsinkin kun yritin kahteen kertaan saada hoidettua tätä yksityisesti puhelimitse. Nyt valitettavasti ei jäänyt vaihtoehtoja, Wiskari jatkaa kysyy Finnairilta miten asian kanssa edetään.