Tiesitkö? Japanin Legolandissa ruokakin on Lego-palikoiden muotoista

Matkailu Ruoka · Tim Isokivi

Legoland-teemapuistot ovat nimensä mukaisesti täynnä Lego-teemaisia nähtävyyksiä. Japanin Legolandissa Lego-teema on viety vielä muita puistoja pidemmälle. Siellä se ulottuu myös puistossa tarjoiltaviin ruokiin.

Japanin Nagoyassa sijaitsevan Legolandin ravintolat tarjoilevat erilaisia Lego-palikoiden muotoisia ruokia. Tarjolla on muun muassa teeman mukaisia ranskalaisia, churroja ja jäätelöpuikkoja. Jopa hampurilaisen leipä muistuttaa muodoltaan Lego-palikkaa.

Japanin Legoland avattiin yleisölle vuonna 2017. Teemapuistoja sijaitsee myös muun muassa Tanskassa, Englannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Dubaissa. Legoland on laajentamassa toden teolla, sillä tulevaisuudessa puistoja tullaan avaamaan muun muassa Kiinassa jopa neljän uuden teemapuiston edestä.