Italialainen opiskelijatyttö todellinen povipommi – somen kuumin kaunotar?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Italialainen 24-vuotias opiskelija Maria Arreghini tienaa itselleen sievoisia summia mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana. Hän keksittyy nykyisin omakuviensa julkaisemiseen, mutta naisella on myös pian podcast. Hän saanee eniten seuraajia ulkonäöllisten avujensa ansiosta.

Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on saanut luojan luomana muodot, jotka saavat naisista kiinnostuneiden polvet notkumaan. Italialaisen kaunottaren ura on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.

OnlyFansiin hän ei ole liittynyt, mutta naisen Instagram ja Tiktok riittävät osoittamaan syyn, miksi hänellä on jo satoja tuhansia seuraajia. Pääosaan nousee yleensä kapea vartalo ja rintava etumus.