Brasilialaismiehellä on hurja erikoiskyky – silmät pullistuvat ulos kuopistaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut ihmiset kykenevät kehojensa eri osilla erikoisiinkin suorituksiin. Brasilialaisella Sidney de Carvalho Mesquitalla on hämmentävä ja hieman karmivakin kyky saada silmänsä pullistumaan ulos kuopistaan.

Tio Chicona tunnettu Mesquita on rikkonut erikoiskyvyllään jopa maailmanennätyksen. Hänen silmänsä nimittäin pullistuvat jopa 18,2 millin verran ulos kuopistaan. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti 10. tammikuuta Brasilian Sao Paulossa kyseessä olevan ennätyslukema.

Mesquita löysi kykynsä yhdeksänvuotiaana irvistellessään peilin edessä. Hän tajusi kykenevänsä pullistamaan silmiään ulospäin, ja päätti tietenkin esitellä kykyään ystäville ja perheenjäsenille. Miehen mukaan kaikki olivat hämmästyneitä asiasta, vaikka vanhemmat pelkäsivätkin turhaan taidon olevan merkki jostain sairaudesta.

– Taitoni on ehdottomasti lahja. Sain sen isältäni, äidiltäni ja luojaltani, Mesquita hehkuti Guinness World Recordsille.