Laulaja Mikaben kuoli keikalla yleisön edessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Mikaben, oikealtaan nimeltään oleva Michael Benjamin, on kuollut yllättäen 41-vuotiaana. Hän kaatui maahan astuessaan lavalta Pariisin Accor Arenalla, jossa hän oli esiintynyt musiikkiryhmä Carminin vieraana. Paikalla oli 20.000 ihmistä.

– Mikaben kuoli saatuaan kohtauksen lavalla ja pelastushenkilökunnan elvytysyrityksistä huolimatta, Accor Arena tiedotti Twitterissä.

Laulaja Mickael Guirand ilmoitti yleisölle tilanteen olevan erittäin monimutkainen ja pyysi ihmisiä poistumaan areenalta. Konsertti päättyi Mikaben kuolemaan. Mikaben oli laulaja Lionel Benjaminin poika ja kotoisin Haitilta. Kuolinsyy oli todennäköisesti sydänkohtaus, The Guardian raportoi.

Sosiaalisessa mediassa olevilla videoilla hän näyttää esiintyvän normaalisti, sitten hän yhtäkkiä kääntyy ja matkaa kohti lavan takaosaa. Hän kaatui katsojien näkyvissä, musiikki lakkaa ja lääkärit kutsutaan paikalle. Hänen Vanessa-niminen vaimonsa odottaa parhaillaan lasta.