Claudia Alende kuumempi kuin Megan Fox

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 18 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa.

Nyt Claudia on esitellyt upeaa vartaloaan kurvikkaana ja osoittanut olevansa haastajana jopa kuumempi kuin Megan Fox. Jokainen voi itse päätellä kumpi on omasta mielestä näyttävämpi kaunotar, mutta joka tapauksessa kisa on tasaväkinen.

Brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.