The Rasmus ja Ukrainan euroviisuedustaja julkaisevat yhteiskappaleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroviisujen voittajaksi tänä vuonna noussut ukrainalainen Kalush Orchestra ja Suomea edustanut The Rasmus ovat yhdistäneet voimansa. Yhtyeet julkaisevat perjantaina 21. lokakuuta yhteiskappaleen In the Shadows of Ukraine.

The Rasmus ja Kalush Orchestra tarjosivat yhteistyönä syntyneen kappaleen musiikkivideosta lyhyttä esimakua sosiaalisessa mediassa. Kappale ja sen musiikkivideo julkaistaan Youtubessa perjantaina kello 12.

Kalush Orchestra nousi Italian Torinossa järjestettyjen Euroviisujen ylivoimaiseksi voittajaksi Stefania-kappaleellaan. The Rasmus sen sijaan päätyi Jezebel-kappaleellaan sijalle 21. Bändien jäsenet tutustuivat toisiinsa valmistautuessaan kilpailuun toukokuussa, ja yhtyeet järjestivät tuolloin Torinossa yhteisen katukeikan.