Anna Abreun hätähuuto somessa: ”Tää ei oo mun tili”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina eri sosiaalisen median kanaviin on ilmestynyt runsaasti huijausprofiileja, jotka esittävät olevansa julkisuudesta tuttuja henkilöitä ja siten huijaavat ihmisiä seuraamaan heitä. Härskeimmät huijarit ovat keskustelleet huijaamiensa ihmisten kanssa. Nyt tuorein huijausprofiilin saanut on poptähti Anna Abreu.

Anna kertoo asiasta Instagramin tarinat-osiossa, jossa hän toteaa, ettei kyseessä ole hänen tilinsä ja kehottaa muita ilmiantamaan tekaistun tilin palvelulle. Anna Abreun oikea profiili löytyy tästä linkistä. Huijausprofiilin tunnus on ABREU_private ja siinä on Anna Abreun profiilikuva.

Suomea ja portugalia puhuva Anna Abreu esittää viime kesänä julkaistun Paholainen (querido) -kappaleensa käyttäen molempia kieliä ja lisäksi kappaleessa kuullaan myös englantia. Singlellä on mukana vierailemassa räppäri Averagekidluke, jolle on povattu jo kainsanvälistäkin uraa. Hän esiintyy Abreun kappaleella englanniksi.

Anna Abreu on tehnyt uraa musiikin parissa jo pitkään, sillä hän nousi julkisuuteen vuoden 2007 Idols-laulukilpailun myötä. Aikaisemmin Anna Abreu -nimellä esiintynyt tähti vaihtoi vuonna 2017 artistinimensä lyhyempään muotoon Abreu.