Grace Boorin etumus käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa suosiota kasvattava Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mistä naruista vetää – kirjaimellisesti.

Tällä kertaa Grace poseeraa näyttävästi uimarannalla, jonne hän on pukenut ylleen valkoiset biksut. Kurvittaren vartalo pääsee tässä asussa erittäin hyvin oikeuksiinsa ja kuvakooste onkin ymmärrettävästi saanut suuren suosion hänen someseuraajiensa keskuudessa.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.