Cock Bridge -kylän asukkaat kyllästyivät kylttivarkauksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Skotlannissa sijaitsevan Cock Bridgen asukkailla on epätavallinen ongelma. Kylän härskin nimen vuoksi sen kyltit päätyvät usein varkaiden mukaan. Asialle halutaankin nyt tehdä jotain.

Cock Bridge voi tarkoittaa Kukkosiltaa, mutta cock-sana tarkoittaa englannin kielessä myäs penistä. Kylä sai runsaasti kyseenalaista huomiota vuonna 2016 edesmenneen radiojuontaja Terry Woganin vitsailtua toistuvasti sen nimen kustannuksella. Kylän tiekyltit varastettiin viimeksi kesällä, eikä niitä ole toistaiseksi uusittu.

The National -lehden mukaan paikallinen kunnanvaltuusto yrittää parhaillaan selvittää, kuinka uusien kylttien varastaminen voitaisiin estää. Myös härskien tarrojen liimaamistta kyltteihin haluttaisiin ehkäistä.

– Kylttejä varastavien mielestä nimi on hauska, ja ne päätyvät jonkun seinälle matkamuistona. Niiden uusiminen kuitenkin maksaa, mikä vie rahaa pois teiden korjauttamisesta tai koulukirjojen uusimisesta, paikallinen valtuutettu Geva Backett harmitteli.