Somevaikuttaja löi golfpallon Grand Canyoniin – tempaus voi tulla kalliiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus somejulkisuutta hakevat voivat tietämättään päätyä rikkomaan lakia. Tämän sai huomata yhdysvaltalainen Katie Sigmond. Hänen viraalivideoon Grand Canyonissa ikuistamansa tempaus voi tulla kalliiksi.

Videolla nähdään, kuinka Sigmond lyö golfpallon Grand Canyonin kansallispuiston kanjoniin. Lopuksi hän heittää alas myös golfmailansa. Tapaus herätti viranomaisten huomion, ja videon tekijästä pyydettiin vihjeitä Grand Canyonin virallisella Facebook-sivulla.

– Esineiden heittäminen kanjonin reunalta alas ei ole vain laitonta. Se voi myös vaarantaa alhaalla olevien retkeilijöiden ja villieläinten turvallisuuden, tiedotteessa kerrottiin.

Viranomaiset pääsivät Sigmondin jäljille somessa hänet ilmiantaneiden avulla. Sigmond tunnetaan erityisesti ikTok-videoistaan, joita palvelussa seuraa yli seitsemän miljoonaa käyttäjää. Häntä syytetään Insider-lehden mukaan yhteensä kolmesta rikkeestä, joista jokaisesta voi seurata tuhannen dollarin sakkorangaistus.