Heidi Klum teki sen jälleen – halloweenin huikein naamiaisasu on tässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Heidi Klum tunnetaan tähtenä, joka ottaa halloweenin tosissaan. 49-vuotias saksalaistähti on totuttu näkemään vuosien varrella naamiaisjuhlissa lähes tunnistamattomana näyttävissä asusteissa. Hän ei tehnyt poikkeusta tänäkään vuonna.

Klum ilmestyi New Yorkin Sake No Hanassa järjestettyihin halloween-juhliin valtavana kastematona. Mistään halvasta naamiaispuvusta ei ollut tänäkään vuonna kyse, vaan malli herätti hämmästystä asunsa yksityiskohtaisuudella. Teemaan sopivasti Klumin puoliso Tom Kaulitz oli pukeuttunu kalastajaksi.

Klum esitteli hämmästyttävää naamiaisasuaan ja sen valmistusvaiheita Instagramissa. Klum on aikaisempina vuosina nähty halloween-juhlissa muun muassa apinana, robottina, Heidi Klum -klooniarmeijan ympäröimänä, Michael Jacksonin Thriller-videon ihmissutena ja Shrekin Fionana.