Lauralta huikea biksuposeeraus – maisemat hivelevät silmiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saapasmaa Italia on tullut tunnetuksi muualla maailmalla näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten sosiaalisen median parissa oman läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien seuraamista kaunottarista kautta maailman ja edelleen sosiaalisen median katseen vangitsija.

Nyt Laura on poseerannut upeissa kuvissa, sillä hän on suunnannut Dubaissa sijaitsevalle Aura Sky Poolille, jonka laidalla hänet kuvattiin poseeraamassa biksuissa. Upea kaunotar oli luonnollisesti pääosassa, mutta silmiähivelevä maisema ei jääänyt huomiossa kauas taakse.

Laura Cremaschi julkaisee verkossa edelleen myös itse kuvamateriaalia. Hän luonnollisesti tietää ulkoisista avuistaan ja toteaakin kuvansa yhteydessä, että kaikki mistä voi unelmoida on totta. Lauran kuvia katsoessa voi helposti ymmärtää miksi jo yli miljoona ihmistä on päättänyt seurata hänen päivityksiään sosiaalisessa mediassa.