Mies salasi lottovoiton perheeltään – pelkäsi vaimon ja lasten muuttuvan laiskoiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Kiinassa asuva mies voitti lotossa 30 miljoonaa euroa. Hän ei kuitenkaan kertonut voitosta perheelleen, koska pelkäsi vaimon ja lasten muuttuvan suuren summan myötä laiskoiksi. Perheenisä haluaa, että raha ei muuta perheenjäsenten käsitystä ahkeruudesta ja siitä, kuinka työnteko kannattaa.

Mies oli matkustanut voiton jälkeen lunastamaan lottokuponkia. Hän varasi itselleen hotellihuoneen, mutta ei uskaltanut poistua rakennuksesta. Hän pelkäsi hävittävänsä kupongin. South China Morning Post kertoo miehen ostaneen itselleen lottokupongin viikottain noin kymmenen vuoden ajan. H

Mies oli saanut pelkästään pieniä voittoja tähän saakka, eikä pelipanos ole ollut suuri. Lottovoitto on äärimmäisen harvinaista ja se voi myös pilata elämän. Osa lottovoittajista on kertonut menettäneen läheisiään voiton jälkeen ja tulleen yksinäiseksi.