Odottamaton näky keittiössä – pytonit parittelivat mikroaaltouunin takana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiimaiset käärmeet aiheuttivat taannoin odottamattoman tilanteen Australian Queenslandissa. Buderimissa sijaitsevaan kotiin hälytettiin käärmeiden käsittelyyn erikostunut ammattilainen seksipuuhissa olleiden pytonien vuoksi.

Australilaisnainen oli ihmetellyt keittiössään, miksi mikroaaltouuni oli liikkunut paikoiltaan. Syylliseksi paljastuivat kaksi mattopytonia. Ne olivat löytäneet parittelupaikan mikroaaltouunin takaa.

Asukas otti yhteyttä Sunshine Coast Snake Catchers -yritykseen, jonka erikoisalaa on käärmeiden poistaminen kodeista. Yrityksen käärmeensieppaaja Stuart McKenzie saapui paikalle ja siirsi suomuiset rakastavaiset takaisin luontoon. Operaatio ikuistettiin videoksi, jonka yritys jakoi Facebook-sivullaan.