X Factor -tähti Levi Davis on kadonnut – nähty viimeksi barcelonalaisessa pubissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yli viikon kateissa ollut englantilainen rugby-pelaaja Levi Davis on nähty viimeksi Barcelonassa The Old Irish Pubissa 29. lokakuuta. Nykyään televisiotähtenä tunnettu 24-vuotias mies oli kertonut ystävilleen lähellä Barcelonan keskustaa, että hän lähtee veneellä tapaamaan tuttuja.

– Hei kaikki, poikani Levi on kadonnut 29. lokakuuta Barcelonassa. Olen erittäin huolissani hänen hyvinvoinnistaan. Voitteko jakaa ja rukoilla hänen turvallisen paluunsa puolesta. Kiitos!, hänen äitinsä Julie Davis kirjoitti Facebookiin.

Vuonna 2019 Levi esiintyi Celebrity X Factorissa. Syyskuussa hän kertoi lehtihaastattelussa olevansa biseksuaali. Hän kertoi avoimesti kärsineensä mielenterveysongelmia, kuten ahdistusta ja masennusta ennen ulostuloa, Hello-lehti kertoo.