Helsingin putkirikot jatkuvat – kaksi uutta vuotoa maanantaiaamuna

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingissä herättiin sunnuntaina isänpäivään putkirikkojen merkeissä. Kantakaupungin alueella havaittiin lähes samanaikaisesti lukuisia vesivuotoja. Nyt maanantaina putkirikkoja on tullut lisää.

Tänään vesiputkia on mennyt rikki keskustassa Mikonkadulla ja Haagassa. Helsingin seudun ympäristöpalveluiden (HSY) mukaan Haagan vesijohtovuoto on eristetty, mistä syystä vedenjakelu on katkennut Vaakatiellä ja Kaupinmäenpolulla. Vedenjakelun arvioidaan palautuvan normaaliksi iltapäivän aikana.

Mikonkadulla on yksi kiinteistö ilman vettä. Sunnuntain putkirikot olivat seurausta Fleminginkadulla rikkoutuneesta runkolinjasta. Tästä syntyi ketjureaktio, ja putkia hajosi myös Kumpulassa, Vallilassa ja Punavuoressa.